Kom i kontakt, lær og udvikl dig sammen med din Buddy

Er du i Danmark efter at være flygtet fra krigen i Ukraine, og har du stadig svært ved at finde dig til rette i Danmark? Det kan være en udfordring at navigere og tilpasse sig til et nyt land og en ny kultur, men du behøver ikke at gå igennem det alene. Vores Buddy Program er her for at hjælpe dig!

Få en hjælpende hånd, når du har mest brug for det

Det kan være en skræmmende og overvældende oplevelse at tilpasse sig og bosætte sig i et nyt land. Derfor ønsker vi at tilbyde dig den støtte og vejledning, du har brug for, så overgangen bliver så gnidningsløs som muligt. Vi matcher dig med en medfølende frivillig, som vil være der for at hjælpe dig med at navigere i praktiske spørgsmål. Du bestemmer sammen med din Buddy, hvornår og hvordan I tilbringer tid sammen. Uanset om du ønsker at drøfte personlige spørgsmål, søge professionel rådgivning eller udforske dansk kultur og samfund, er din Buddy der for dig.

Oplev de mange fordele ved Buddy-programmet

Få praktisk støtte og vejledning
Din Buddy kan hjælpe dig med de daglige udfordringer, du kan stå over for, lige fra at finde de bedste steder at handle eller spise til at navigere i praktiske spørgsmål.
Oplev dansk kultur og samfund
Din Buddy kan give dig værdifuld indsigt i det danske samfund og den danske kultur og hjælpe dig med at navigere i og sætte pris på forskellige traditioner og skikke i dit nye hjem.
Find en omsorgsfuld og støttende
øre
Din Buddy kan give dig følelsesmæssig støtte og opmuntring, mens du finder dig til rette i dit nye hjem. Du vil også opbygge varige venskaber og forbindelser, der kan vare hele livet.
Gør din jobsøgning lettere
Din Buddy kan hjælpe dig med din jobsøgning og vejlede dig i at forstå den danske arbejdsplads-kultur for at gøre processen nemmere og mindre stressende.
Forbedre dine sprogfærdigheder
Din Buddy kan hjælpe dig med at forbedre dine engelsk- eller dansksproglige færdigheder ved at øve dig regelmæssigt i en behagelig atmosfære med lavt pres.
Få kontakt med det lokale samfund
Din Buddy kan introducere dig til nye sociale netværk og hjælpe dig med at komme i kontakt med folk i lokalsamfundet for at opdage nye muligheder og oplevelser.

&nbsp

Forbedre dit liv med Buddy-programmet

Kernen i vores program er et dybt og meningsfuldt personligt forhold, der er bygget på tillid, medfølelse og lighed. Dette forhold udvikler sig ofte til et ægte venskab. Med støtte og vejledning fra en Buddy ved din side, kan du gøre dit liv i Danmark mere attraktivt og gøre din overgang så smidig som muligt. Tilmeld dig Buddy-programmet hos Aid Ukraine Denmark i dag og begynd at opbygge et varigt venskab, der kan hjælpe dig med at trives i dit nye hjem.

Vi er her for at støtte dig hele vejen igennem

Vi forstår godt, at det kan være lidt skræmmende at møde nye mennesker, men du skal vide, at vi er her for dig hele vejen igennem. Vores højeste prioritet er at sikre, at din oplevelse bliver så behagelig og behagelig som muligt. Vi giver dig og de frivillige nyttigt introduktionsmateriale, før vi sætter jer i forbindelse. Du kan downloade håndbogen for ukrainere her: Hent fil
Vi står også altid til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om programmet. Vi er dedikerede til at gøre alt for at forholdet mellem dig og din Buddy skal fungere godt, så vi vil jævnligt tjekke ind for at sikre, at du har den bedst mulige oplevelse.

Deltag i Buddy-programmet og trives i dit nye hjem

Lad ikke udfordringerne ved at tilpasse dig til et nyt liv holde dig tilbage. Tilmeld dig vores Buddy Program i dag, og lad os give dig den støtte og vejledning, du har brug for, for at få et vellykket liv i Danmark.

Tilmeld dig os