Arrangementer

Se alle sports- og sociale arrangementer her

Indsamling af tøj

Vi samler tøj ind til vores ukrainske venner. Du kan aflevere i Charlottenlund (Frölichsvej 50 ved Anja Egelund-Müller) eller i København (Poul Ankers Gade 2 ved Stine Trampe Broch). Alt tøjet vil blive transporteret til forskellige flygtningecentre rundt om i Københavns Kommune. Indtil videre er der blevet leveret 175 sække med tøj. Og vores ukrainske venner har stadig brug for mere tøj.
København + Charlottenlund

Ungdomsaften hver tirsdag

Hver tirsdag er alle unge ukrainere fra 16-28 år velkomne i Café Mellemrummet, Ravnsborggade 8, 2200 N fra kl. 17-19. Vi danner netværk og forsøger at hjælpe unge mennesker med deres udfordringer ved at komme til Danmark. Vi vil meget gerne se dig. Med venlig hilsen Stine, Camilla og Tanya (ukrainsk).
København

Det Kongelige Danske Teater

Det Kongelige Teater i København har inviteret 15 af vores ukrainske venner til balletprøven: En Skærsommernats Drøm. Den starter kl. 12.00 og slutter kl. 15.00. Billetter i Facebook-gruppe: Aid Ukraine Danmark Ungdom
København
Read more

Lær at cykle

I København er den hurtigste måde at komme rundt på at cykle på. Medbring din cykel eller mød bare op, hvis du har brug for at lære at cykle. Vi er ved at fastsætte en dato og et mødetidspunkt for et bie-event.
København