Arrangementer

Se alle sports- og sociale arrangementer her

Indsamling af tøj

Vi samler tøj ind til vores ukrainske venner. Du kan aflevere i Charlottenlund (Frölichsvej 50 ved Anja Egelund-Müller) eller i København (Poul Ankers Gade 2 ved Stine Trampe Broch). Alt tøjet vil blive transporteret til forskellige flygtningecentre rundt om i Københavns Kommune. Indtil videre er der blevet leveret 175 sække med tøj. Og vores ukrainske venner har stadig brug for mere tøj.
København + Charlottenlund

Ungdomsaften hver tirsdag

Hver tirsdag er alle unge ukrainere fra 16-28 år velkomne i Café Mellemrummet, Ravnsborggade 8, 2200 N fra kl. 17-19. Vi danner netværk og forsøger at hjælpe unge mennesker med deres udfordringer ved at komme til Danmark. Vi vil meget gerne se dig. Med venlig hilsen Stine, Camilla og Tanya (ukrainsk).
København

Det Kongelige Danske Teater

Det Kongelige Teater i København har inviteret 15 af vores ukrainske venner til balletprøven: En Skærsommernats Drøm. Den starter kl. 12.00 og slutter kl. 15.00. Billetter i Facebook-gruppe: Aid Ukraine Danmark Ungdom
København
Read more

Juleaften for unge “Hygge”

Tirsdag den 4. i december lærte vi vores unge ukrainere at lave et dansk julehjerte, drikke gløgg og smage på danske julespecialiteter.
København

Ungdomsaften Santa Lucia

I Danmark har vi Santa Lucia-parade den 13. december. I Ungdomsaftenen ønskede vi at vise og fortælle dem om den danske tradition. Men for at gøre det endnu sjovere tog vi til kanalerne i København og viste dem den årlige kajak-Lucia-parade. Jeg frøs meget, men havde det meget hyggeligt.
København

Designmuseum Danmark

Design Museum Danmark gav billetter og en guidet tur til vores ukanske venner ? ? ! Stor oplevelse arrangeret af Anna Kudelia. Der vil komme flere besøg på forskellige museer i fremtiden.
København

Donation af computere

Denne unge pige, Ukraines yngste forfatter, har fået en computer, så hun ikke behøver at skrive sine historier på sin mobiltelefonen. Tusind tak til: IBM, Novo, Atea, Ålborg Forsyning, Microsoft, DeSobic og Tal R for at gøre det muligt.
København

Rosenborg Slot

Vi fik en guidet rundvisning på Rosenborg Slot, og det var så interessant!
København

Fastelavn 2023

Søndag den 19. februar viste vi vores ukrainske venner, hvordan man fejrer Fastelavn. Det var sådan en dejlig dag.
København

Unge ukrainere fortæller deres historie

Polly, Dima og Ira fortæller deres historie om, hvordan de kom til Danmark på TV2.
København
Read more

Besøg på Amalienborg

Vi fik en guidet tur til vores slot, Amalienborg, hvor vi fik alt at vide om slottet, om de begivenheder, der skete der, og om alle de sjove ting, der var sket derinde. Tusind tak til Amalienborg.
København

PC-håndout

Lørdag uddelte vi 100 bærbare computere til vores ukrainske venner, og det var en stor fornøjelse at køre rundt og donere dem. De var så glade.
København

Påske 2023

Vi viste vores ukrainske venner, hvordan man fejrer påsken i Danmark. En dejlig dag med 30 børn og deres mødre.
København

STORT Young Event på vej!

Vi planlægger at lave et STORT Young Event i Amager Bio, og vi vil bruge de næste par måneder på at forberede det.
København