Flower ImageVores mission er at hjælpe ukrainere, der er flygtet fra krigen, til at føle sig trygge, beskyttede og værdsatte i Danmark.

Vores resultater

Bragt 529 personer sikkert til Danmark
Hjulpet 70 ukrainske familier med at finde et nyt hjem
Matchede 69 af vores kammerater med ukrainske familier
Medvirket til at arrangere 2 jobmesser med 1200 ukrainere
Arrangeret 10 sociale arrangementer med over 2000 deltagere
Startede de første to grupper af gratis engelskundervisning

Hvad vi gør

Behovene ændrer sig, og vi tilpasser vores organisation. Vi forpligter os til at hjælpe så mange ukrainere som muligt til midlertidigt at integrere sig i det danske samfund gennem sociale aktiviteter og netværk og fuldgyldig deltagelse på arbejdsmarkedet.
  • Vi skabte en holistisk humanitær indsats for ukrainere, der flygtede fra krigen, baseret på et internationalt professionelt forretningsmiljø. Selv om frivilligt arbejde ikke er vores profession, vælger vi at handle professionelt og bruger – så vidt muligt – vores professionelle færdigheder og netværk til at løse udfordringer.

Arrangementer

Lær at cykle

I København er den hurtigste måde at komme rundt på at cykle på. Medbring din cykel eller mød bare op, hvis du har brug for at lære at cykle. Vi er ved at fastsætte en dato og et mødetidspunkt for et bie-event.
København

Det Kongelige Danske Teater

Det Kongelige Teater i København har inviteret 15 af vores ukrainske venner til balletprøven: En Skærsommernats Drøm. Den starter kl. 12.00 og slutter kl. 15.00. Billetter i Facebook-gruppe: Aid Ukraine Danmark Ungdom
København
Read more

Ungdomsaften hver tirsdag

Hver tirsdag er alle unge ukrainere fra 16-28 år velkomne i Café Mellemrummet, Ravnsborggade 8, 2200 N fra kl. 17-19. Vi danner netværk og forsøger at hjælpe unge mennesker med deres udfordringer ved at komme til Danmark. Vi vil meget gerne se dig. Med venlig hilsen Stine, Camilla og Tanya (ukrainsk).
København